Zomer arrangement

Hotel Sebel ligt in het centrum van Den Haag aan het mooie Prins Hendrikplein midden in het Zeeheldenkwartier. Hier vind je veel authentieke winkeltjes, sympathieke restaurantjes en cafés, zonnige pleinen en prachtige Jugendstilpanden. Geen wonder dus dat het Zeeheldenkwartier enorm geliefd is bij de Haagse locals.
Strijk even neer op het Prins Hendrikplein, waar de hele wijk bij elkaar komt, met zijn fontein en gezellige terrasjes. Op donderdag is hier een biologische markt.
Rondom het hotel liggen meer dan 40 cafés en restaurants met gezellige terrasjes. Het aanbod is heel divers, van ontbijt, geurige koffie, craft bier, authentieke pizza’s tot een vegan lunch, verse sushi en pokébowls en gastronomische diners tegen betaalbare prijzen. Keuze te over!

Heerlijk een week op vakantie in Den Haag? We kunnen het in deze tijd allemaal wel gebruiken. Boek nu ons speciale zomer-arrangement.

Bij minimaal 3 overnachtingen geven wij 15% korting op de kamerprijs.

Ontbijt opties

Rustig wakker worden in het hotel met een kop koffie en een lekkere croissant zonder aan de tijd te denken? Dat kan met onze breakfast bag to-go. Je kan hem ophalen wanneer je wil èn opeten waar je wil. Indien gewenst komen wij de breakfast bag met koffie of thee brengen naar je kamer.

Boek je alleen de kamer? In de buurt zijn er veel leuke koffietentjes met all-day-breakfast mogelijkheden of lunch faciliteiten.

Housekeeping opties

De kamer wordt iedere dag grondig door ons schoongemaakt.
Liever uitslapen? Kies dan voor no-service met extra handdoekenpakket.

Annuleringsvoorwaarden

Onze voorwaarden zijn flexibel. Kosteloos annuleren tot 24 uur voor dag van aankomst.

Hoe kun je dit arrangement boeken?

Gebruik de boekingsmodule hieronder. Kies een aankomst- en vertrekdatum (minimaal 3 overnachtingen) en kies de gewenste kamer, met of zonder ontbijt. De korting van 15% is al in de prijzen verwerkt.

Wil je liever via e-mail of telefonisch reserveren? Vermeld dan het arrangement in je bericht of via de telefoon.

Contact

 •   Prins Hendrikplein 20
       2518 JC Den Haag
 •   070 345 9200
 •   070 3114 001
 •   Stuur ons een bericht
 • KvK: 27096580

  Aangepaste openingstijden
  receptie (i.v.m. coronavirus):
  dagelijks: 09:00 - 19:00

Hotel Sebel