Hotel Sebel Den Haag

Prins Hendrikplein 20
2518 JC  Den Haag
Tel. 070-3459200

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Toon locatie Stuur ons een bericht

Receptie

02:37 | 12.9°C

Ontbijtzaal

02:37 | 12.9°C

Uitzicht over Den Haag

02:37 | 12.9°C

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Over ons

Green Key

De Green Key is een keurmerk voor hotels die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De Green Key staat garant voor de inzet van de ondernemer die meer aan het milieu doet dan de wet- en regelgeving verlangt.

Om voor de Green Key in aanmerking te komen nemen ondernemers extra maatregelen met betrekking tot milieuzorg en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel.

Green Key Nederland kent drie niveau's: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen een ondernemer invult, hoe hoger de kwalificatie.

Hotel Sebel heeft het Green Key Goud keurmerk gekregen.

 

Goede doelen

Project Help Darfur

Wij steunen het project Help Darfur van Sabine van Onselen en Korstiaan de Jong. Zij gaan vanaf 2 juni 2012 van Den Haag naar Kaapstad fietsen, 15.000 km, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het (weder-)opbouwen van scholen voor wederterugkerende vluchtelingen in Darfur, Sudan. Ze werken samen met de vluchtelingenorganisatie ZOA. Wij zullen onze fietsverhuur opbrengsten gaan doneren aan dit project. Hoe meer fietsen er gehuurd worden, hoe meer de kinderen in Darfur worden geholpen.

Ronald McDonald Business Breakfastclub Den Haag

Business Breakfastclub Den HaagEen Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. De meeste Huizen staan op loopafstand van het ziekenhuis, zodat ouders binnen een paar minuten bij hun zieke kind kunnen zijn.

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerk-ontbijtbijeenkomst van ondernemers uit de regio Den Haag, die het Ronald McDonald Huis een warm hart toedragen. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Maar er is nog een belangrijk doel: de ondersteuning van Ronald McDonald Huis Den Haag. De lidmaatschapsinkomsten gaan rechtstreeks hier naartoe.

De ontbijtbijeenkomsten vinden circa tien keer per jaar plaats. De deelnemers treffen elkaar op locatie bij één van de deelnemers of in een horecagelegenheid in de regio. Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden.

Business Breakfastclub bijeenkomst augustus 2011 in Court Garden Hotel Den HaagBusiness Breakfastclub bijeenkomst augustus 2011 in Court Garden Hotel Den HaagBusiness Breakfastclub bijeenkomst augustus 2011 in Court Garden Hotel Den Haag

 

MVO-verklaring (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Hotel Sebel Den Haag neemt al jaren haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Duurzaam ondernemen is doen. We moeten nu handelen opdat er straks wat over blijft. We schenken Fair Trade koffie, ons ontbijt gaat geleidelijk over naar een biologisch ontbijt. We gebruiken 100% groene energie. We steunen zowel lokale initiatieven als landelijke organisaties die passen qua stijl en karakter en wij zijn betrokken met de wijk waarin de onderneming gevestigd is.

Mens

 • Benutten en vergroten van de kennis en ervaring van onze medewerkers
 • Gedragsregels en een open, integere stijl van zaken doen
 • Evenwichtige opbouw van personeelsbestand (afkomst, leeftijd, opleiding, ervaring)
 • Bieden van een veilige, stabiele en optimale werkomgeving
 • Sponsoring van goede doelen. Een aantal organisaties die wij een warm hart toedragen zijn: Terre des Hommes, ZOA, Unicef, WNF en het Lilianefonds
 • Biologische ontbijt, gezonde voeding aanbieden
 • Fairtrade producten gebruiken
 • Betrokkenheid bij de wijk: het Zeeheldenkwartier Project Bewonersparticipatie en veiligheid. Wij hebben deelgenomen aan het project Bewonersparticipatie en Veiligheid. Dit project is inmiddels afgesloten. Adoptie van bloembakken voor een groenere uitstraling van de wijk

Milieu

 • Het Green Team is samengesteld en bewaakt onze energiestroom, waterverbruik en afvalstroom en zorgt ervoor dat dit op een zo 'groen' mogelijke manier gebeurt en verspilling wordt voorkomen.
 • Gebruik van duurzame producten en materialen
 • Verminderen, scheiden en recyclen van afval
 • Gebruiken van groene energie

Markt

 • Klantgerichtheid; onze gasten staan centraal
 • We willen ons onderscheiden van de vele stadshotels door ons te profileren als een hotel dat zich vooral richt op zakelijke gasten, door middel van het creëren van een eigen identiteit van de individuele hotelkamers en het bieden van een warme huiselijke sfeer.

 

Court Garden Hotel

Na de renovatie van Hotel Sebel hebben de eigenaars een nieuwe uitdaging gezocht, namelijk een uitbreiding. Court Garden Hotel - Ecodesigned, gelegen aan de Laan van Meerdervoort, heeft zijn deuren geopend in juli 2011.

Het nieuwe drie sterren ecodesigned Court Garden Hotel heeft een aantal bijzondere kenmerken:

Het is het eerste duurzame hotel in Den Haag dat een officiële Groenverklaring van het Ministerie van Milieu, het Energielabel A+ én het Green Key Gold keurmerk heeft.

PRIJZEN / RESERVEREN

Reserveer

BESTE PRIJS GARANTIE!