Hotel Sebel Den Haag

Prins Hendrikplein 20
2518 JC  Den Haag
Tel. 070-3459200

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Toon locatie Stuur ons een bericht

Reisinformatie

Ons hotel ligt precies tussen het World Forum Center, de ambassadewijk en de binnenstad van Den Haag in. U kunt lopend bijna alles bereiken of in een paar minuten met de tram bent u zo op de plaats van bestemming. Het hotel heeft ook fietsen beschikbaar voor verhuur.

Vanaf Schiphol

  • Wilt u relaxed en zonder zorgen van of naar het hotel reizen, dan kunt u bij ons een Airport-taxi bestellen. Hiervoor hebben wij uw vluchtgegevens nodig met het vluchtnummer en aankomsttijd en een mobiel nummer van een van de reizigers. U betaalt in het hotel.
    • Transfer van de luchthaven naar het hotel: 1-3 personen €80 / 4-7 personen €100
    • Transfer van het hotel naar de luchthaven: 1-3 personen €80 / 4-7 personen €100
  • Met de trein: een directe trein vertrekt elk half uur vanaf Schiphol op spoor 5-6 om :26 of :56. De treinkaartjes kosten circa €8,30 (2e klasse) en kunnen met pin of creditcard worden gekocht bij de kaart machine of bij de balie.

Met tram of bus vanaf Centraal Station en Station Hollands Spoor

Vanwege werkzaamheden aan het tramspoor rijdt tram 16 een aangepaste route en rijdt deze niet meer langs ons hotel. Deze situatie duurt in ieder geval tot maart 2018. Kijk voor meer informatie en alternatieve reismogelijkheden op de website van HTM.

Vanaf Centraal Station kunt u het beste RandstadRail 3 richting LOOSDUINEN nemen:
Neem de trap naar boven in Centraal Station. Neem tram 3 richting Loosduinen. Stap uit bij halte "Elandstraat". Loop de Elandstraat in en ga linksaf de Zoutmanstraat in. Bij het plein vindt u ons aan de linkerkant.

Vanaf station Hollands Spoor neemt u eerst tram 16 naar Centraal Station en daar stapt u over op RandstadRail 3.

Andere mogelijkheden:

  • Bus 24 richting KIJKDUIN, halte "Laan van Meerdervoort". Het hotel bevindt zich op 500 meter van de halte. Steek de straat over naar de Laan van Meerdervoort, ga rechts af. Bij het stoplicht gaat u linksaf de Zoutmanstraat in. Loop dwars over het plein en u loopt zo tegen het hotel aan.
  • Tram 1 richting SCHEVENINGEN, uitstappen bij halte "Vredespaleis". Het hotel bevindt zich op 900 meter van de halte. U loopt richting Laan van Meerdervoort, bij het stoplicht rechtsaf. Bij het volgende stoplicht gaat u linksaf de Zoutmanstraat in. Loop dwars over het plein en u loopt zo tegen het hotel aan.

OV-chipkaartEen OV-chipkaart kunt u aanschaffen bij het station. Losse kaartjes kosten in de tram/bus €3,50 en zijn 60 minuten geldig. Bij onze receptie kunt u een dagkaart kopen voor €6,50.

Reisplanners

OV-reisinformatie en routeplanner

HTM Reisinformatie

NS reisplanner

Met de auto

Indien u met de auto komt, dan kunt u tegen betaling gebruik maken van ons nabij gelegen afgesloten parkeerterrein (€ 18 per overnachting). Wegens het beperkte aantal plaatsen adviseren wij u om bij uw boeking een parkeerplaats te reserveren.
De toegangspas voor het parkeerterrein kunt u bij de receptie van Hotel Sebel verkrijgen.

Hieronder volgt een routebeschrijving:

Volg de A12 richting Centrum-Noord/Scheveningen. Aan het einde van de A12, bij de stoplichten, neemt u de meest linker rijbaan en slaat u linksaf (richting Scheveningen Haven) de Zuid Hollandlaan op. Neem bij de stoplichten de middelste baan van de 5 banen (richting MCH Westeinde). Deze baan leidt u rechtsaf en direct weer links, de Dr. Kuyperstraat in. Rij 1,4 km rechtdoor en ga bij de trambaan rechtsaf de Zoutmanstraat in. Rij door tot het Prins Hendrikplein. Het hotel ligt net voor het plein op de hoek aan de linkerkant.

"Hartelijke ontvangst door receptioniste. Heerlijk rustige kamer. Prima ontbijt. Het stadscentrum is makkelijk lopend bereikbaar. Leuke aparte winkeltjes in de buurt waar het hotel is gelegen."

Bron: Booking.com