Hotel Sebel Den Haag

Prins Hendrikplein 20
2518 JC  Den Haag
Tel. 070-3459200

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Toon locatie Stuur ons een bericht

Reisinformatie

Ons hotel ligt precies tussen het World Forum Center, de ambassadewijk en de binnenstad van Den Haag in. U kunt lopend bijna alles bereiken of in een paar minuten met de tram bent u zo op de plaats van bestemming. Het hotel heeft ook fietsen beschikbaar voor verhuur.

Vanaf Schiphol

 • Wilt u relaxed en zonder zorgen van of naar het hotel reizen, dan kunt u bij ons een Airport-taxi bestellen. Hiervoor hebben wij uw vluchtgegevens nodig met het vluchtnummer en aankomsttijd en een mobiel nummer van een van de reizigers. U betaalt aan de chauffeur:
  • Transfer van de luchthaven naar het hotel: 4-persoons taxi €70 / 8-persoons taxibus €85
  • Transfer van het hotel naar de luchthaven: 4-persoons taxi €65 / 8-persoons taxibus €80
 • Met de trein: een directe trein vertrekt elk half uur vanaf Schiphol op spoor 5-6 om :26 of :56. De treinkaartjes kosten circa €8,30 (2e klasse) en kunnen met pin of creditcard worden gekocht bij de kaart machine of bij de balie.

Met het openbaar vervoer vanaf Centraal Station

 • Snelste: Tram 17 richting STATENKWARTIER, halte "Van Speijkstraat". Loop terug in de richting waar de tram vandaan kwam, het hotel ligt aan de overzijde van het Prins Hendrikplein (150 meter lopen).
 • Alternatief 1: RandstadRail 3 richting LOOSDUINEN, halte "Elandstraat" of "Van Speijkstraat west", 600 meter lopen naar het hotel.
 • Alternatief 2: Bus 24 richting KIJKDUIN, halte "Laan van Meerdervoort". Het hotel bevindt zich op 500 meter van de halte. Steek de straat over naar de Laan van Meerdervoort, ga rechts af. Bij het stoplicht gaat u linksaf de Zoutmanstraat in. Loop dwars over het plein en u loopt zo tegen het hotel aan.

Met het openbaar vervoer vanaf Station Hollands Spoor

 • Snelste: Tram 17 richting STATENKWARTIER, halte "Van Speijkstraat". Loop terug in de richting waar de tram vandaan kwam, het hotel ligt aan de overzijde van het Prins Hendrikplein (150 meter lopen).
 • Alternatief: Tram 1 richting SCHEVENINGEN, uitstappen bij halte "Vredespaleis". Het hotel bevindt zich op 900 meter van de halte. U loopt richting Laan van Meerdervoort, bij het stoplicht rechtsaf. Bij het volgende stoplicht gaat u linksaf de Zoutmanstraat in. Loop dwars over het plein en u loopt zo tegen het hotel aan.

OV-chipkaartEen OV-chipkaart kunt u aanschaffen bij het station. Losse kaartjes kosten in de tram/bus €3,50 en zijn 60 minuten geldig.

Reisplanners

OV-reisinformatie en routeplanner

HTM Reisinformatie

NS reisplanner

Met de auto

Indien u met de auto komt, dan kunt u tegen betaling gebruik maken van ons nabij gelegen afgesloten parkeerterrein (€ 18 per nacht). Wegens het beperkte aantal plaatsen adviseren wij u om bij uw boeking een parkeerplaats te reserveren.
De toegangspas voor het parkeerterrein kunt u bij de receptie van Hotel Sebel verkrijgen.

Let op: vanaf 1 juni 2014 tot 1 september 2015 zijn de Dr. Kuyperstraat en de Mauritskade afgesloten voor alle verkeer i.v.m. werkzaamheden! Het is mogelijk dat uw navigatie u via deze route wil sturen.

Hieronder volgt een aangepaste routebeschrijving:

Volg de A12 richting Centrum-Noord/Scheveningen. Aan het einde van de A12, bij de stoplichten, slaat u linksaf (richting Scheveningen Haven) de Zuid Hollandlaan op. Neem de rechter rijbaan en sla bij de stoplichten rechtsaf de Koningskade op. Rij rechtdoor tot de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan. Hier slaat u bij de stoplichten linksaf naar de Laan Copes van Cattenburch. Blijf rechtdoor rijden, over 2 kruispunten met stoplichten. De weg loopt met een bocht naar rechts en daarna met een grote boog naar links. Bij de stoplichten gaat u linksaf en daarna meteen weer rechtsaf de Laan van Meerdervoort op. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf de Zoutmanstraat in. Rij door tot het Prins Hendrikplein. Het hotel ligt aan de andere kant van het plein, dus u moet alleen nog even om het plein heen rijden.

Aangepaste route

Volg de groene route. Het rode weggedeelte is afgesloten van 1 juni 2014 tot 1 september 2015.

"Hartelijke ontvangst door receptioniste. Heerlijk rustige kamer. Prima ontbijt. Het stadscentrum is makkelijk lopend bereikbaar. Leuke aparte winkeltjes in de buurt waar het hotel is gelegen."

Bron: Booking.com